contact via

„Naša misija je da hotel bude dom svim našim gostima, da nas koristite kao sigurnu bazu i potporu prilikom vašeg istraživanja Splita.“ Naš trud da gostima kroz opuštenu, direktnu, i neformalnu komunikaciju približimo „naš način života“ koji počinje riječi „pomalo“ oduševljava ih, a svoje oduševljenje nam pokazuju i dugo nakon što njihova putovanja završe i vrate se kućama, šaljući nam razglednice sa slikama gradova u kojima žive. Na recepciji hotela izložena je „Slavija’s memory book“ u koji gosti pišu svoje impresije o hotelu, gradu i svojem putovanju općenito, dok nas djeca iznenade i počaste divnim crtežima tako da imamo zavidnu kolekciju crteža djece sa svih strana svijeta.

Hotel Slavija, prijatelj prirode

Osjećamo se dužni svakom gostu predstaviti područje na kojem živimo, koje istinski volimo te smo odlučili na ovim stranicama pokušati prikazati da je osim veličanstvenih građevina i kulturnog nasljeđa, uže i šire područje grada Splita još uvijek prekriveno velom mistike. Planine s čijih vrhova zastaje dah, rijeke koje svojom bistrinom umiruju um ili otoci koji svojom specifičnošću zarobe srce…To je Split, koji želimo da upoznate. Vođeni onom „Planet zemlju nismo naslijedili od naših predaka već smo ju posudili od naše djece“ odlučili smo nagraditi sve ljubitelje prirode koji nam pošalju upit, a imaju iskaznice planinarskih i inih udruženja vezanih za prirodu i istinsko uživanje i zaštitu iste. Dajemo posebne popuste na standardnu cijenu smještaja. Napomena: ukoliko nemate iskustva u planinarenju, penjanju, i inim aktivnostima u kojima biste se željeli okušati, obavezno se javite lokalnim društvima/klubovima koji će vam dati sve potrebne informacije vezane za područje vašeg interesa. Možete poslati mail na management@hotelslavija.hr te ćemo vam proslijediti kontakte planinarskih i vodičkih udruženja, raznih klubova i društava koji imaju relevantne podatke. Planine: Mosor, Kozjak, Biokovo Brda: Marjan – park forest, Perun Otoci: Brač, Šolta, Hvar, Čiovo, Vis Rijeke: Žrnovnica, Cetina, Jadro

Hotel Slavija, prijatelj kulture

Imajući na umu da je Hotel Slavija ujedno i najstariji hotel grada Splita, osmisli smo projekt „Slavija prijatelj kulture“ kako bismo ukazali na njegovo jedinstveno kulturno povijesno nasljeđe i na taj način očuvali kulturni identitet samog objekta. Želja nam je da se naši gosti osjećaju uistinu posebno jer borave u spomeniku kulture koji je pod zaštitom Ministarstva kulture RH smještenom unutar zidina Dioklecijanove palače, a time je i pod zaštitom UNESCO-a. Ovim projektom omogućavamo svim posjetiteljima, koji su na bilo koji način povezani s institucijama koje djeluju na području kulture, posebne popuste na smještaj u Hotelu Slavija.Također, udruženjima s interesom djelovanja na području kulture nudimo posebne cijene smještaja i konferencijske sale.