contact via

  • pogodno za sastanke, predavanja i prezentacije
  • LCD projektor i platno
  • fflipchart ploča
  • prijenosno računalo
  • moguće dopuniti toplim napitcima, pecivima i sendvičima
  • kapacitet do 25 osoba

Konferencijska sala

Nedavno preuređena konferencijska sala našeg hotela idealno je mjesto za manja poslovna okupljanja ili seminare.

Odabirom naše konferencijske sale, u srcu Dioklecijanove palače, udahnite element tradicije u prezentaciju poslovnih strategija. Očarajte poslovne partnere i suradnike savršenim ambijentom koji će služiti cilju poticanja kreativnosti i poslovnog uspjeha. Prisutnost elemenata antike koji potiče osjećaj mirne i domaće atmosfere ujedno i djeluje antistresno, ostavlja dojam sigurnosti, u kombinaciji sa minimalistički opremljenim interijerom potiče koncentraciju i maksimalno usmjerava pažnju na predavača ili prezentera.

Sala je primjerena za korištenje kako poslovnim korisnicima, tako i udrugama, organizacijama i autorima za priređivanje manjih skupova, teambildinga, domjenaka, tečajeva, seminara, sastanaka i manjih prezentacija. Za ovakve prilike također je moguće unajmiti i standardnu audio i video opremu – prijenosno računalo, projektor, platno, prezentacijsku ploču.

Moguće postavke konferencijske sale su, učionica postavka, “teatar” oblik, “T” i “U” oblik.

U salu se pristupa kroz atrij hotela, površine je 27 metara kvadratnih i unutra je na raspolaganju 25 sjedećih mjesta. Također je moguće organizirati i ponudu pića i fingerfooda tijekom pauza ili na kraju samog događaja.

Kontaktirajte nas za detalje oko dostupnosti, organizacije i ponudu održavanja eventa.