contact via

Kombinacija usluga

Prepustite se ukusima tradicionalne mediteranske kuhinje u interpretaciji našeg chefa u restoranu Para di šoto, a potom uživanje nastavite opuštajućim snom u hotelu Slavija. Obogatite Vaš boravak u Splitu gurmanskim iskustvom u restoranu Para di šoto koji je smješten u prizemlju hotela Slavija. Očarajte Vaša čula organskom hranom i vinima hrvatskog porijekla.

    • Naš WINE, DINE & SLEEP aranžman uključuje:
  • noćenje (1 noć ili više)
  • buffet doručak
  • polupansion ili puni pansion u kojem svaki obrok uključuje tri slijeda
  • odabir mesnog, ribljeg ili vegetarijanskog menija

Cijene dostupne na upit.

Privatna terasa

Privatna terasa površine 20m2 nalazi se na vrhu hotela te je liftom povezana s restoranom.

Okusite gastronomski užitak daleko od očiju javnosti u oazi intime na privatnoj terasi restorana Para di šoto. Pogled na slikoviti krajolik, uključujući park šumu usred grada, prekrasno brdo Marjan, čisto Jadransko more i zvonik Sv. Duje, samo je mali komad ljepote koja vas čeka na našem petom katu.

Krovna terasa pogodna je za privatne večere, kuharske tečajeve, mala vjenčanja, krstionice i mnoge druge događaje do ukupno 20 gostiju. Profesionalno osoblje, uključujući privatnog kuhara i konobara, dio je ponude petog kata. Također, valja napomenuti da postoji kuhinja namijenjena samo korisnicima pete etaže.

Imajte na umu da se rezervacija mora izvršiti najmanje 3 dana prije događaja.

Business breakfast in restaurant Para di šoto

Poslovni doručak

Nudimo uslugu buffet doručka za poduzeća i njihove poslovne suradnike, klijente ili kolege, gdje su im na izbor ponuđena topla pečena peciva i kruhovi, razni krepki omleti, ali isto tako i velik izbor muesli, suhog voća, toplih napitaka i mliječnih proizvoda. Uz velik izbor hrane, gosti mogu uživati i u ugodnoj atmosferi moderno uređenog restorana iznad privatnih Dioklecijanovih termi.

Događanja

Prostor restorana je pogodan za poslovne i privatne svrhe kao što su poslovne večere i prezentacije, sastanci, domjenci, krštenja, pričesti, krizme, manja vjenčanja i slično.

  • Restoran se sastoji od 3 dijela: sala, dvorište i štekat
  • U standardnoj konfiguraciji restoran raspolaže s ukupno 55 sjedećih mjesta, od kojih je 34 u sali, 9 u dvorištu i 12 na štekatu. Broj sjedećih mjesta može maksimalno rasti do 50 u sali te ukupno 77 na razini cijelog restorana.