Hotel Slavija, prijatelj prirode

Osjećamo se dužni svakom gostu predstaviti područje na kojem živimo, koje istinski volimo te smo odlučili na ovim stranicama pokušati prikazati da je osim veličanstvenih građevina i kulturnog nasljeđa, uže i šire područje grada Splita još uvijek prekriveno velom mistike. Planine s čijih vrhova zastaje dah, rijeke koje svojom bistrinom umiruju um ili otoci koji svojom specifičnošću zarobe srce…To je Split, koji želimo da upoznate.
Vođeni onom „Planet zemlju nismo naslijedili od naših predaka već smo ju posudili od naše djece“ odlučili smo nagraditi sve ljubitelje prirode koji nam pošalju upit, a imaju iskaznice planinarskih i inih udruženja vezanih za prirodu i istinsko uživanje i zaštitu iste. Dajemo posebne popuste na standardnu cijenu smještaja.

Napomena: ukoliko nemate iskustva u planinarenju, penjanju, i inim aktivnostima u kojima biste se željeli okušati, obavezno se javite lokalnim društvima/klubovima koji će vam dati sve potrebne informacije vezane za područje vašeg interesa. Možete poslati mail na management@hotelslavija.hr te ćemo vam proslijediti kontakte planinarskih i vodičkih udruženja, raznih klubova i društava koji imaju relevantne podatke.